Hooligans-The Game Others Vad är SUP?

Vad är SUP?

SUP är en fluga som har blivit väldigt populär runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. SUP går tillväga att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din paddleboard i alla olika typer av vatten. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din Stand Up Paddleboard i.
Paddleboard
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en bra paddleboard. Det gör stor skillnad i användandet av SUP om du har valt en paddle board som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är tillverkad för högre fart, är glidanpassad och är bättre att ha om du inte vill pumpa upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Skillnaden med en uppblåsbar paddelbräda är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och prova på nya vattendrag när du reser.
SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den smarta SUP brädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddelbräda. Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
PaddleStockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en hobby som är till för både unga och gamla och som förmedlat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är skinande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddleboard en upplevelse som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *